Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Generationsskifte i familjeföretaget Ingemar Kamph Consulting S.L.

Jessica Kamph, delägare i företaget tar över och blir VD den 1 november.


Bolaget öppnar samtidigt kontor på Centro Comercial Plaza med adress of. 1F, 29660 Nueva Andalucía och kommer att marknadsföras under namnet Kamph Consulting. Kontoret öppnar tisdagen den 3 november.

Jessica kommer närmast från Advokatfirman Göran Rise. Där var hon bl.a. kontorschef och senior paralegal. Jessica har en 4-årig högskoleutbildning vid universitetet i Malaga och innehar titeln ”Licenciada en Traducción e Interpretación inom tolkning och översättning i språken engelska, spanska och tyska. Självklart talar och skriver hon även på svenska.

Vi skall med kompetens, hög moral och etik bistå våra klienter på deras eget språk.

Bolaget är främst inriktat på tjänster inom juridisk rådgivning och översättning, men åtar sig även uppdrag inom företagsledning och styrelser. Vi kan hjälpa till vid köp och försäljning av fast och lös egendom (såsom fastigheter, aktier m.m.), arvskiften, bolagsbildningar samt allmän rådgivning till privatpersoner och företag.

Vi utför översättningar på svenska, spanska och engelska av alla typer av humanistiska och juridiska texter. Vi erbjuder tolkhjälp vid domstolsförhandlingar, notariebesök m.m.

Jag och min hustru Christina är fortsatt verksamma i företaget, Christina som ansvarig för ekonomi och administration och jag själv som senior partner.

Företaget kommer tillsammans med spanska advokater och skattejurister vara behjälpligt med alla typer av juridiska ärenden med anknytning till spansk rätt.

Ingemar Kamph Consulting S.L., Fuengirola
Vid frågor kontakta: Ingemar Kamph Tel: + 34 952 66 72 55
Jessica Kamph Tel: + 34 951 51 85 73
kamphconsulting@gmail.com

Vi önskar alla gamla som nya klienter hjärtligt välkomna till oss