Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Kom och träffa Ulf Rosvall på glöggpartyt 28 november

25 år i försäkringsvärden har satt sina spår, att planera och” mota Olle i grind” det har blivit min specialitet. Efter att i många år ha hjälpt mina spansk/svenska kunder från Sverige beslöt jag mig för att göra det på plats istället, här nere på kusten.


Nu försöker jag vara i Spanien en gång i månaden för mina kunder. Min fasta punkt i Sverige är Ljunghusen, en ort lite söder om Malmö norr om Skanör/Falsterbo. Jag jobbar med ekonomisk trygghet och seniorer. Med mig får ni ordning på problem som kan uppstå här nere men även hemma i Sverige där det kan slå hårt mot tryggheten.

Ett särkullbarn kan verkligen göra så att all planering och trygghet försvinner. Ett särkullbarn ska ha ut sitt arv direkt, vill ni det? Här är bra planering vara guld värd.

Hur blir ekonomin drabbad om en behöver vård? Det kan bli väldigt kostsamt, om vården sker hemma i bostaden eller kanske på vårdhem. Det går att skydda sig.

Lite guldkant på tillvaron vill vi ju ha nere i härliga Spanien. Har du/Ni ett hus, bostadsrätt eller fritidshus kvar hemma i Sverige, ta inte dyra Seniorlån. Använd min kompetens. Med min Fastighetspension ser jag till att ge en extra ”pension” eller att rätt person tar emot kapital som förmånstagare. Ett amorteringsfritt bolån och pengarna placeras i utmätningsskyddade försäkringar. Försäkringarna ska inte deklareras.

Prata med mig på glöggminglet, besök hemsidan försäkringsplaneringsyd.se eller boka in ett möte med mig. Jag besöker regelbundet Costa del Sol. Ingen familj är den andra lik, så se till att skydda din. Men för att jag ska kunna hjälpa er, då måste ni fortfarande vara mantalsskrivna i Sverige.
Varma hälsningar Ulf Rosvall