Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

La Red chiringuito i Marbella

La Red är en riktig sk "chiringuito" på stranden i Marbella, strax väster om hamnen och en trappa ned från själva promenaden.


Denna ganska stora restaurang har plats för 200 matgäster och erbjuder 100 solsängar på själva stranden. Här kan man sitta i solen med fötterna i sanden och äta en härlig lunch. På La Red´s meny finns allt man kan önska sig när man äter på stranden, massor av sallader, fisk och skaldjur, vegetariskt, risrätter och paella, och från den vedeldade grillen serveras läckra argentinska köttbitar.

En trevlig förrätt är att dela på är en "tabla", en bricka med många olika tapas både kalla och varma. De mest populära varmrätterna är annars någon färsk fisk grillad på spett att doppa i en läcker sås som det finns många att välja på, allt från traditionell alioli till kryddig chimichurri.

La Red har funnits i 14 år nu och drivs av argentinske Gustavo medans hans fru Laura sedan 2 år driver den populära El Banco i Aloha Pueblo, Nueva Andalucia.

Mellan den 7/1 och 18/2 har La Red stängt för en välbehövlig semester innan säsongen drar igång igen. Läs mer på www.restaurantelaredmarbella.com