Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Casamono fransk bistro med stil

Casamono är som en hemlig oas mitt i Marbella, ett verkligt speciellt matställe i fransk bistro stil med en modern och trendig buzz. Den stora uteterrassen har lite djungelkänsla och är uppvärmd för att användas året runt.


Väl inne i restaurangen möts man av en centralt placerad bar och mycket spännande och annorlunda musik hörs i bakgrunden. Alerta kypare iklädda svarta stuprör, vitskjorta med hängslen, alla har skägg, ilar omkring och ser till att allt flyter på utan problem.

Zahir Belounis som är partner på Casamono, menar att naturligtvis är maten alltid nr 1 men servisen är minst lika viktig, den måste hålla en hög standard. Och vi har verkligen ingenting att klaga på. Maten som bilderna visar är något av det bästa vi ätit på länge, jag vill påstå att svampsoppan kan vara den absolut bästa någonsin.

Casamono bjuder på suveräna presentationer och smaksensationer. Menyn är verkligen intressant, se hemsidan, och man har alltid "specials" med två förrätter och två varmrätter varje kväll. Ostron är något av en specialité. Iberisk fläskfilé med misosås och rostade paprikor är en annan välsmakande favorit. Och försök att lämna lite plats för en av de helt.