Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Ekologiskt och närodlat

Km 0 är min senaste satsning på vad jag anser är en äkta ekologisk förrättning. ALLA våra leverantörer är lokala företag och personer - och så är alla deras produkter.


Med undantag för en del drycker, kommer allting du äter på Km 0 från ekologiska närodlade råvaror och är dessutom 100 % hemlagat. Inga konserver, inget färdiglagat, inga kemikalier och inga genvägar. Vi tillagar allt från början till slut med färska lokala, ekologiska råvaror och erbjuder en färgglad, annorlunda och originellt varierad meny från frukost och under hela dagen fram till middagen.

Kött från gräsbetande kor, vild fisk, raw food och vegan rätter med den extra bonusen att nästan allt är glutenfritt. Vi tror på att stödja vår lokala ekonomi, vi tror på att använda det som våra marker runt omkring oss erbjuder  och vi tror att inget smakar så bra som hemlagat. Hemma är där våra hjärtan är, och vårt hjärta finns på Km 0.

Välkomna hälsar Amanda Gedeon, ägare av www.restaurantekm0.es i San Pedro. Ni hittar Km 0 på Avd. Mediterraneo, huvudgatan som går från centrum ner till stranden.