Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Kronér öppnade Natalies vernissage

Lasse Kronér öppnade utställningen när Natalie Rudebou, 22 år, hade vernissage på Magna Café i Nueva Andalucia
Lasse Kronér öppnade utställningen när Natalie Rudebou, 22 år, hade vernissage på Magna Café i Nueva Andalucia
Underhållaren, sångaren och tv-mannen Lasse Kronér öppnade utställningen när Natalie Rudebou, 22 år, hade vernissage på Magna Café i Nueva Andalucia. Berömmet var omfattande över de 32 konstverken bland de över 100 gästerna.


Av Ola Josefsson

Natalie som har blivit omskriven ett antal gånger går från klarhet till klarhet. 22-åringen med svensk pappa och spansk mamma började måla som 16-åring hos Juan Pozo i Torremolinos. Utbildningen har fortsatt hos den välkände spanske konstnären José Manuel Gómez.
Det är djur och natur som dominerar bland Natalies konst, främst hästar. Hon har själv ridit i många år och hästen ligger henne varmast om hjärtat bland alla markens djur.

Hon inspireras av mästare som Velázguez, Goya och Rembrandt som är duktiga på att lyfta fram det ljusa i det mörka. Hon inspireras också av omgivningar, som att vara ute i naturen, besöka äldre hus eller museum.

Men det är inte bara konst som attraherar Natalie. Tillsammans med pojkvännen skulle hon också kunna tänka sig att designa kläder, helst inom streetmode.

Magna Café var Natalies fjärde utställning på Costa del Sol. Dessutom har hon fyra utställningar i Sverige bakom sig. Nu hoppas Natalie på en utställning i Göteborg.Natalie Rudebou, 22 år
Natalie Rudebou, 22 år