Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Svenska Mr CAP nu på Costa del Sol

I Nueva Andalucia, Marbella har Kristina och Anton startat verksamhet i samarbete med Mr CAP – det svenska franchise konceptet inom bilförädling.


Det unga ägarparet med de svenskklingande namnen kommer ursprungligen från Moskva och det var där de kom i kontakt med Mr CAP´s tjänster. Som nöjda kunder var steget inte långt till att själva starta Mr CAP i Marbella när de bestämt sig för att bli Marbella-bor.

Efter inskolning i Mr CAP systemet med teknisk och kommersiell träning i Stockholm, så var man redo för start hösten 2014. Lokalerna på industriområdet Nueva Campana nr 47A i Nueva Andalucia, håller förstås
Mr CAP’s standard så att kunder lätt kan känna igen sig. Många svenska Mr CAP kunder har redan hittat hit och de har inlett samarbete med Weepora Porsche Club och medverkat på Porsches årliga VIP event på Ascari Race Resort i närheten av Ronda.

Mr CAP som startade i Sverige 1990 opererar nu i 13 länder och man behandlar fler än 65 000 bilar per år åt företag och privatpersoner.

Fler och fler bilägare upptäcker fördelarna med att Mr CAP skydda sin bil. De flesta som anlitar Mr CAP vill köra en snygg och proper bil som kräver minimalt underhåll och som behåller ett optimalt bilvärde över lång tid.

Råkar man ut för en ”skada” på den delikata läderinredningen, mögel eller dålig lukt, graffitti eller annat på bilens lack så kan Mr CAP oftast återställa bilen till nära nog nyskick, ibland till och med bättre än nyskick.

Mr CAP erbjuder även båtägarna världens starkaste lackyt- och gelcoat behandling, avslutar Kristina. Mer info på www.mrcap.com