Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Nya Spray Hairsalon i Marbellas fritidshamn

Ia
Ia
Äntligen! En av mina drömmar blir uppfylld. Jag heter Monica och kommer från Dalarna. Jag flyttar till Spanien och börjar på den fina salongen Spray som ligger i Puerto Deportivo på strandpromenaden mitt i Marbella!


Jag har lång erfarenhet av frisöryrket och har även arbetat som frisörlärare i många år. Jag utför alla tekniker som rör dam och herr frisering och kan hjälpa dig med klippning, färg, permanent, läggning, tvätt+styling, frans & brynfärgning (plock), bruduppsättningar mm.Jag kommer under hösten att ha varierade öppettider alla dagar i veckan (se på Bokadirekt.se).

Spray Hairsalon har fått förstärkning utav Monika och i och med det kan de erbjuda utökade öppettider även på helger o kvällar.

Tillsammans har Ia och Monica gedigen utbildning och full kompetens, erfarenhet och bredd inom frisöryrket och ser fram emot att se er på Spray Hairsalon under hösten. De arbetar med märken som Kevin Murphy, Matrix och Revlon och du kan även köpa schampoo, balsam, spray och andra hårprodukter på salongen.

Monica börjar den 18/9 och september ut bjuder hon på en frans och brynfärg vid bokning av klipp o färg hos henne. Hon är också mycket duktig på makeup.
Se lediga tider och boka med fördel på Bokadirekt.seEller ring på telefon 608 950 885.


Monika
Monika