Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Golden Mile Law Firm är en advokatbyrå i Marbella

GOLDEN MILE LAW FIRM är en advokatbyrå i Marbella specialiserad i fastighetrsätt, spansk civilrätt och handelsrätt. Vår byrå är bildad av fyra partners, tre spanska advokater Jose Maria Cano, Jorge Blanco och Eduardo Borredat samt svenska Ia Weinand, paralegal för den skandinaviska marknaden.


Alla har flera års erfarenhet från de mest prestigefyllda advokatbyråerna i Spanien och de spanska institutionerna, med betjäning av främst internationella kunder. Vi har även nära samarbete med svensk advokatbyrå i Sverige för ärenden som avser båda länderna.

Vi företräder ofta våra skandinaviska klienter vid bostadsköp där vi försäkrar oss om att de gör ett tryggt och säkert köp i Spanien. För enkelhetens skull så har vi ett ”all-inclusive” paket där allting i relation med fastighetsköpet ingår.

Expertråd vid större projekt
Vi företräder även vid mer komplicerade projekt, t ex vid köp av villor och dess renoveringar, köp av tomter och byggnation av fastighet.  Här kan vår specialist i stadsplanering bistå med en fullständig juridisk analys av fastigheten, tomten, dess exakta utvecklingsmöjligheter och situation i relation till stadsplanen.

Under köp och utvecklings processen så koordinerar vi med klientens arkitekter, kommunen, banker och skatterepresentanter för att se till att alla väsentliga aspekter täcks.

Bolagsrätt och Arvsrätt
Vi biträder vid investeringsprocesser i Spanien och inom bolags-, kontraktsrätt och sammanslagningar av företag och även i ärenden som rör arv.
Vårt mål är att ge en utmärkt, personlig och effektiv service till våra klienter och medarbetare på deras egna språk. Vårt första möte är kostnadsfritt där vi går igenom ärendet och klienten får ett kostandsförslag utan åtagande. Välkomna till vår byrå och till ett gott samarbete! Ia Weinand tel 696 650 068   GOLDEN MILE LAWYERS