Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Daniel tillbaka nu med Designers workshop

Daniel Holm är tillbaka i Nueva Andalucia efter några år i Sverige. Han har tidigare bott och varit verksam på kusten i över 10 år. I juli öppnade Daniel den intressanta Designers Workshop på Centro Plaza i Nueva Andalucia.


Det är en arkitekt och designstudio med inriktning att främs​t​ skapa nya planlösningar, ombyggnader, kök, bad mm.

Kunder är de som vill förändra sina bostäder men också ​m​äklare​ och b​yggföretag som vill kommunicera med bilder av ännu ej färdigställda objekt.

3D är nyckelordet och Daniel visar upp hur platta planritningar förvandlas till fotografiska bilder​ ​och pekar på bilder av exempel ​från egna arbeten runt om i Europa. E​n 3D skrivare finns på plats ​i shopen ​där föremål printas ut till skalenliga modeller, allt från möbler och planlösningar till hus.

Att Daniel har en bakgrund som ​k​onstnär är inget man tar miste på när man kliver in i Designers Workshop.

Lokalen andas nytänkande och man kan lika gärna tro man hamnat i London, Stockholm eller NewYork.
Daniel har redan börjat prägla trakten med sin design​,​ bl​ ​a en nybyggd villa i La ​Q​uinta som han döpt till La Scirroco.

​Det är ​en villa​ som följer den rådande trenden av moderna hus fast med skandinavisk     stil ​vad gäller​ planlösning och materialval.Ni hittar Designers Workshop till vänster om Vivas kontor, i närheten av Supersol. www.designersworkshop.es Daniel har tel. +34 693 765 399