Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Störst, bäst och modernast

Nu satsar vi även på kulturellt utbyte! I tjugofem år har Svenska Magasinet regelbundet kommit ut med femton magasin om året (11 nummer av Svenska Magasinet och kvartalstidningen Spanien Magasinet) för att informera svenskkolonin på Costa del Sol om allt som händer här, men också de som drömmer om Spanien hemma i Sverige.


Av Anders Rosell, Chefredaktör & formgivare

Tiderna förändras och vi med den förstås. Internet har tagit ett jättekliv in i vår vardag och gör merparten av oss till ”on-line-människor”. Svenska Magasinet har sedan länge befäst en ledande position och är även störst på webben bland nordiska medier. Där informerar vi svenskkolonin löpande om vad som 
händer på Solkusten och allmänt i Spanien.

Nu går vi in i vårt 26:e utgivningsår med nya satsningar. Vi jobbar mycket med att utveckla våra sociala medier men det viktigaste tycker vi är närheten till våra läsare och att vi finns fysiskt på plats för dig att besöka oss. Vi har därför i år satsat på att även utveckla våra möjligheter till att ge en fysisk plattform för kulturellt utbyte.

Våra lokaler på Calle Quemada har byggts om för att i höst kunna ge plats för utställningar såsom gallerier och liknande utrymmeskrävande evenemang. I skrivande stund är arbetena i full gång, men under september månad ska allt vara klart. Under hösten kommer vi därför att bjuda på intressanta utställningar.

Håll därför ögon och öron öppna så du inte missar några evenemang. Med detta vill jag hälsa alla välkomna till en ny höst med Svenska Magasinet!