Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Albert´s Bar & Grill i Cabopino

Ett besök i den mysiga lilla hamnen Cabopino är en trevlig avstickare när ni är i trakterna av Calahonda till Elviria. Det är en otroligt rogivande atmosfär i Cabopino hamn, fina båtar, intressant arkitektur och helt enkelt mysfaktor.


En av de längst etablerade restaurangerna här är Albert´s Bar & Grill, som efter en nyligen genomförd modernisering fortsätter att vara mycket populär och har matgäster av alla nationaliteter och alla åldrar från de allra yngsta till den äldre generationen.

Albert´s har öppet hela dagen och börjar redan tidigt med att servera frukost. Börja dagen med en färsk juice eller smoothie och du kan be om nyttig ingefära i alla dryckerna, en extra uppiggande morgon boost. Barnmeny finns för 6.95 euro för alla under 12 år och inkluderar  dryck och glass.

Den varierade menyn växlar under dagen beroende på typ av måltid, lunch, brunch eller middag och det måste vara omöjligt att inte hitta något som tilltalar just dig. Vi besökte Albert´s vid lunch och provade några av deras nytillkomna rätter: friterad småbläckfisk salt & peppar med citron, lime o chilli alioli samt rödbetscarpaccio med friterad getost och pinjenötter.

Till huvudrätt delade vi en thai curry med jumboräkor, cashewnötter och mango serverad med  ris, tre perfekta och smakrika rätter för en het sommardag. Andra efterfrågade klassiker som serveras är kyckling Kiev, grillad Dover sjötunga, “fish and chips” och den alltid populära Pekingankan. Menyn lockar även med sallad nicoise med ugnsbakad laxfilé eller havsabborre med pesto-mos och från grillen, läckra hamburgare och maffiga köttbitar med tillbehör och val av såser.

Söndagslunch i engelsk anda med levande musik är en av veckans höjdpunkter hos Albert´s. Välj 1, 2 eller 3 rätter från 14.95 euro! De fina sandstränderna runt Cabopino lockar många soldyrkare och “Happy cocktail hour” mellan 16 - 18 är det perfekta stoppet på väg hem efter en dag på stranden. Albert´s Bar & Grill har något för alla hela dagen, alla dagar i veckan. Läs mer på alberts-cabopino.com. Det går att åka bil ända ner i hamnen och parkera där mot avgift.