Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Nevado Realty: Mer än 20 års erfarenhet i Marbella

Ginés Garcia och team Nevado Realty
Ginés Garcia och team Nevado Realty
Nevado Realty grundades redan 1994 och har sedan dess, genom ett gediget och medvetet arbete, fått ett erkänt bra rykte för hög service och kvalité. De är specialiserade på lyxvillor och våningar längs Golden Mile samt exklusiva bostäder nära stranden i centrala Marbella. Överhuvudtaget är deras stora urval av fastigheter helt fantastiskt.


Nevado Realty tillhör ett välrenommerat nätverk av fastighetsmäklare, RAIC, "skilled real estate consultants network", vilket garanterar god etik och praxis. De har genom sitt nätvärk av samarbetspartners tillgång till tusentals av förträffliga bostäder bl a på Golden Mile, i närheten av hotellen Marbella Club och Puente Romano, samt i unika bostadsområden såsom Sierra Blanca, Nagüeles, Casablanca, Camoján, Altos Reales, Guadalmina och Zagaleta.

Kontakta med förtroende Nevado Realty för att köpa, sälja eller hyra ut din bostad och upptäck varför vi anses som specialister i Marbella och på Golden Mile. Ni är välkomna att kontakta oss med frågor om fastigheter i Marbella. www.nevadomarbella.com Tel +34 952 825 517