Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Patio Expo levererar möbler till din patio

Hej, mitt namn är Carl Freiholtz och mitt företag Patio Expo har idag fyra butiker på Costa del Sol, i Fuengirola/Mijas, Marbella/Nueva Andalucia samt i Cancelada och El Pirata, Estepona. I 8 år har vi levererat patio möbler till ledande hotell, butiker, fastighetsskötare, comunidader och privatkunder på Solkusten och i resten av Spanien.


Vi levererar även till Portugal. Tidigare har jag haft flera markandsledande telefon och databutiker i Fuengirola och Marbella och många svenskar och skandinaver känner säkert igen mig därifrån.

Jag började att designa och tillverka korgvaror i Asien för mer än 40 år sedan. Det är av samma typ av handarbete som vi idag framställer våra patio möbler. Skillnaden är att vi bytt ut naturmaterialen rattan och bambusplit mot polyrattan, ett syntetiskt material som tål väder och vind.

Den polyrattan vi använder är testad av ett tyskt testinstitut för att motsvara våra kvalitetskrav. Själva stommen görs i aluminium vilket gör att möblerna är lätta och inte rostar. Vår specialitet förutom de fördelaktiga priserna, är att vi kan leverera alla typer av patio möbler i samma färgskala, soffgrupper, matgrupper och solsängar. Våra låga priser beror på att vi säljer direkt till kund utan några mellanhänder.

Dessutom erbjuder vi många olika storlekar och utföranden t ex har vi matbord för 4 - 10 personer. Snabba leveranser är en annan av våra starka sidor där vi normalt sett kan leverera till din dörr på Solkusten inom 24 timmar.

Butiken i Fuengirola/Mijas ligger på Mijas Golf-vägen, Camino viejo de Coín, strax intill den stora ovala rondellen. I Nueva Andalucia ligger butiken i La Campana, i det nya industriområdet bredvid kyrkan. Butikerna i Cancelada och Pirata ligger efter stora kustvägen.

På vår hemsida www.patio-expo.com kan ni se mer av vårt sortiment och priser.