Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Nya dörrar och garderober

Todomadera är ett familjeföretag i Estepona som drivs av finsnickare Juan och hans fru Agueda, med ansvar för design och försäljning. De har tillsammans sedan 1999 levererat dörrar och garderober av högsta möjliga kvalité och med den bästa möjliga servicen till många nöjda kunder på Costa del Sol.


Tillsammans med sitt duktiga team levererar och installerar de kompletta lösningar när det gäller garderober, garderobsinredning och dörrar till ditt hem. Genom att samarbeta med de bästa dörrfabrikanterna i Spanien, Castalla, Espejo, Alpujarreña och säkerhetsdörrar från Seguricall, garanteras kunderna bästa möjliga resultat.

Beträffande garderober är de främsta leverantörerna i Andalusien, Aljurson och Arjomy för måttanpassade skjutbara dörrar. Todomadera har även dörrar i massivt trä från de bästa hantverkarna i Andalusien, i alla stilar och färger, föråldrat trä för en mer rustisk stil och mycket mer.

Hos Todomadera kan du få din garderob skräddarsydd enligt just din önskemål, valet är ditt. Träfanér i en rad olika träslag, opalfärgat eller lackat glas, utbudet är enormt. Eller kanske speglar för att få större ”rymd” i rummet. Välj själv om det ska vara hela eller spröjsade dörrar. För själva inredningen finns många smarta utdragssystem, klädstänger, lådor och trådkorgar som kan placeras i flera olika nivåer - allt enligt dina önskemål.

Agueda hjälper till att göra ett förslag och ni får en offert. När priset accepterats kommer Juan hem till er och tar de exakta måtten. Leveranstiden är normalt sett 3 veckor, montering görs på dagen och det behövs inte göras något byggnadsarbete i samband med installationen.

Under våren har Todomadera bytt ut sin utställning och har nu de allra senaste modellerna på display. Man erbjuder också en avbetalningsplan på 12 månader utan ränta. När det gäller innerdörrar från firman Castalla, ingår montering och installation vid köp av min. 5 dörrar.

Todomadera hittar ni mitt emot fotbollsstadion och feria platsen i Estepona på gatan Monterroso.

Från huvudvägen A7 tar man avfart 155, kör ner Avda. Juan Carlos I, förbi brandstationen och till höger innan rondellen ser ni Todomadera intill veterinärkliniken. Butiken är öppen 10 - 13.30 och 16.30 - 20.30. Välkomna hälsar Agueda och Juan. www.todomaderaestepona.com