Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Språk med kultur i Nerja

Språkskolan i Nerja anordnar språkkurser i spanska för 50+are med start 20/7, 17/8 och 14/9. Kurserna är på 2 veckor och studierna omfattar 3 tim/dag, totalt 15 tim/vecka.


Kurserna vänder sig till er som är över 50 och vill förbättra sin vardagsspanska med max 10 pers/grupp och på tre olika nivåer, A1, A2 och B1.

Deltagare kommer till Nerja från många olika länder för att lära sig mer spanska i en avslappnad, stressfri miljö. Studenterna får här chansen att lära sig mera än det spanska språket. En viktig del i dessa kurser är att ta del av kulturen, traditioner, seder och bruk. Man lär sig om mat, helgdagar och dess bakgrund samt det historiska inflytande som romare, judar och araber haft på spanska traditioner.

Klubb 50+ spanska kurser inkluderar kulturella och sociala aktiviteter under kursens gång. Man lär sig om mat, hur man tilllagar en god paella och de hemligheter och knep som används vid tillagning, för att man själv skall kunna laga den på egen hand. Seminarier är också populära inslag, speciellt om de viktigaste
faktorerna runt flamenco, dess ursprung, viktiga personligheter och olika stilar.

Du kan läsa mer om det kompletta kursprogrammet på hemsidan www.idnerja.com. Fler kursdatum under hösten är 19/10 och 2/11.

Förutom dessa 50+ kurser, erbjuder språkskolan i Nerja totalt 14 olika spanska program för alla åldrar och intressen inkl. intensiv- och superintensiv spanska samt specialkurser som förberedande DELE examen, affärsspanska och spanska + flamenco.