Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Andalucia Development specialist på Marbella

Andalucia Development är ett flexibelt och erfaret skandinaviskt team med många år i den spanska och den internationella fastighetsbranschen.


Vid starten 1981 var företaget en av de allra första mäklarbyråerna i Nueva Andalucia och mannen bakom verket är Kjell Hessedahl, som nuförtiden föredrar att spela en runda golf. Under åren har vi haft privilegiet att se enorma förändringar till ett blomstrande Marbella och dess omgivningar som vi idag kan njuta av.

Vi har specialiserat oss på Marbella med omnejd, speciellt Nueva Andalucia. Med vår erfarenhet kan vi hantera alla de detaljer som är involverade i en köp- och försäljningsprocess. Vi har under åren etablerat solida kontakter med de människor och företag som är involverade i en fastighetsaffär såsom advokater, notarier, byggare, fastighetsskötare… samt många fler.

Företaget drivs idag av Ulf Hessedahl som tack vare sin uppväxt i Marbella, har en unik insikt och kännedom om den spanska fastighetsbranchen. Till hjälp har han sin flerspråkiga kontorschef Anna Björnback samt en av kustens kunnigaste mäklare med 20 år i branschen, Susanne Mairena Eriksson. För snart ett år sedan,  kompletterades teamet av det hungriga nytillskottet Christian Rudewald vilken på  kort tid har visat prov på en oerhörd yrkesskicklighet.

Tillsammans hälsar vi på Andalucia Development  Er välkomna!

Kontor på Centro Comercial Plaza 63, Nueva Andalucia, Marbella
Tel: +34 952 816 250  www.andadev.com