Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Generationsbyte vid Clinica Dental på Nordic Royal Club

Dr Erling Joelson är ett välkänt namn i tandläkarkretsar på Costa del Sol och har sedan 1990 med stor framgång, drivit sin klinik på Nordic Royal Club i Nueva Atalaya, Estepona kommun.


Han lämnar nu över till Dr Leo Gomez, född i Chile därav det spanskklingande namnet, uppväxt i Stockholm och utbildad på Karolinska Institutet. Tillsammans med hustru Veronica, tandhygenist,  och 3 barn har de tagit steget att flytta till Spanien. Hittills har flytten gått bra och alla trivs, även katterna. Dr Leo tog sin examen 2011 på världens bästa tandläkeruniversitet, säger han med glimten i ögat.

Han har arbetat som tandläkare, senast i södra Dalarna men även i Stockholm, både privat och offentligt. När han och Veronica letade efter en klinik att köpa, fick de kontakt med Dr Erling och det kändes rätt direkt både med arbetsmiljön och en ny livsstil i Spanien. Kliniken drivs nu vidare i Dr Erlings anda och även om han tar ett steg tillbaka så fortsätter han att arbeta, om än i ett lugnare tempo. Övrig personal fortsätter som vanligt. Vi har Julia, vår väldigt omtyckta tandhygienist som har varit här sedan 2010.

Marie-Louise, klinikens klippa sedan många år, kommer att fortsätta att sköta receptionen och ta hand om patientkontakten även framöver. Och Celeste, tandsköterska, har även hon varit på kliniken i många år och är som Marie-Louise, mycket uppskattad av patienterna.

På klininiken erbjuds en förstklassig service med allt från allmän tandvård, tandhygenist, estetisk tandvård till implantat och kirurgiska ingrepp. Dr Leo är auktoriserad för tandreglering med Inman Aligner, den osynliga, snabba och effektiva metoden.
Vi önskar både gamla och nya patienter varmt välkomna! www.nordicroyalclub.dental Tel 952 883 443