Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Miljövänligt hos Spray Hairsalon i Marbellas fritidshamn

Ia Eriksson på Spray Hairsalon i Marbellas fritidshamn har valt att arbeta med Kevin.Murphy produkter.


Hos Kevin Murphy försöker man att hitta alternativ som gör det mer miljövänligt och renare att tillhandahålla hela världens frisörer och konsumenter med sina produkter. Alla produktförpackningar är återvinningsbara och alla produkter är paraben- och sulfatfria. Allt för att både frisör och konsument skall känna sig helt trygga och säkra när de använder Kevin.Murphys produkter. Inga tester sker på djur.

Produktserien är framtagen med en enkel filosofi, att alltid använda eteriska eller aromatiska oljor som stimulerar alla dina sinnen. Eteriska oljor verkar avslappnande och har en vårdande effekt på hårbotten.

Produkterna innehåller antioxidanter och naturliga växtdelar av bästa kvalité som återställer fuktbalansen, bevarar färgen och ger håret styrka och nytt liv. De vårdar på djupet ända inifrån hårets hjärta cortex, till ytskiktet. Teknologin ger håret exceptionell glans, skapar volym och ett fulländat slutresultat. Tilläggas kan att  PETA, People for Ethical Treatment of Animals, världens största djurrättsorganisation, har godkänt Kevin.Murphy som ett "cruelty free" företag.

Kom in till Ia på Spray Hairsalon och prata mera om Kevin.Murphy produkter. Här kan du också köpa Kevin.Murphy produkter. Tel 608 950 885