Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Fastighetsspecialist på Costa Tropical

John Goth har de senaste 25 åren rest till Sydspanien, speciellt till La Herradura som han besökte för första gången 1975. John bosatte sig i Almuñécar redan 1999 och har varit fastighetsmäklare sedan år 2000.


Han har under årens lopp byggt upp en stor kundkrets av skandinaver och svenskar som tycker om att övervintra på Costa Tropical. Många av dessa har också valt att köpa egen fastighet.

När ni tittar på Johns hemsida hittar ni ett stort urval av fastigheter att hyra och till salu i Almuñecar, Salobreña, Motril och på landsbygden. Prisbilden här är väldigt attraktiv i jämförelse med västerut på Costa del Sol och själva Almuñecar känns som en genuin och gemytlig spansk stad. Nya vägar har byggts med Costa Tropical som knutpunkt. De binder ihop Almeria, Granada och Malaga via Europas modernaste vägnät, idealiskt för er som vill utforska södra Spanien.

Costa Granada Home kan hjälpa både er som söker att hyra och köpa. Kontoret ligger centralt i Almuñecar på Plaza de Madrid nr 1 eller besök Johns hemsida www.boligspanien.com