Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Smidiga överföringar till utlandet

Vi vill prata med dig om hur vi kan göra dina överföringar utomlands så smidigt som möjligt.


Currencies Direct fokuserar på två saker - att ge dig den bästa dealen och göra din överföring så enkel som möjligt. Det är lätt som en plätt!

Vi växlar från en valuta till en annan. Egentligen är det mer än så, men vi vill förklara det på det enklast möjligt sätt. Dina fördelar kommer att omfatta en snabb, effektiv och säker service - hela 97 % av våra kunder rekommenderar oss till andra. En valuta expert kommer att hjälpa dig steg för steg. Du lär dig förstå produkten genom direkta vägledning, utan facktermer. Produkten anpassas efter dina behov, vare sig du vill göra en snabb överföring idag, skicka pengar för sommarhuset nästa månad eller betala dina banklån.

Valutakurser som får dig att säga ¥€$! Money Talks – vi vet! Det är en av anledningarna till att vårt företag har vuxit positivt sedan 1996. Vi vinner över storbankerna om och om igen – med upp till 3 %.

Det kan räcka till att bekosta en ny pool eller varför inte bygga ditt nya hem? Hur är detta möjligt? Enkelt - förutom att vi kan erbjuda en bättre valutakurs kan vi också hålla ett öga på kursen till din fördel. Vi tar inte ut någon överföringsavgift och det finns inga dolda avgifter i vår service. Ta en titt på currenciesdirect.com
Få mer valuta för pengarna! Våra kontor på Costa del Sol hittar ni i Nueva Andalucia på Plaza de la Orquideas och i Fuengirola, Puebla Lucia i Edificio Leo.

Ring gärna till Johanna Gabrielsson på tel +34 662 382 701