Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Casa Italia

Restaurang Casa Italia som ligger bakom Casinot och Hotell Andalucia Plaza i Nueva Andalucia, är ett äkta familjeföretag som serverat sin härliga italienska hemlagade mat under de senaste 32 åren.


Till att börja med låg restaurangen i La Campana i 18 år men flyttade till större lokaler närmare Puerto Banus. Casa Italia är en etablerad favorit bland utländska residenter i Marbella och speciellt i Nueva Andalucia-området. Här serveras färskbakade pizzor och pasta, där en av specialiteterna är glutenfritt.

Alla kötträtter innehåller förstklassiga råvaror och man erbjuder ett fantastiskt urval av hemgjorda efterrätter inklusive den numera världsberömda Tiramisun.

Till maten kan ni välja mellan många italienska och spanska viner. Som ett specialerbjudande får våra läsare en flaska vin till maten per 4 matgäster om ni nämner att ni sett Casa Italias annons i Svenska Magasinet. Njut av en avkopplande lunch eller middag på terrassen med levande ljus under varma vår och sommarkvällar. Hjärtligt välkomna till Casa Italia på Calle Violetas, Nueva Andalucia. Vi har öppet varje dag året runt mellan 13.30 - 15.30 och 19 - 24.
Tel 952 817 317