Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Ett efterlängtat återbesök på Aloha Restaurant

Det är vinst varje gång på denna supertrevliga restaurang. Med en välkomnande atmosfär och en inbjudande terrass tar Christian och hans team emot och ser till att ni serveras en riktigt god måltid.


Familjer med barn kommer ofta lite tidigare än andra och man hör många olika språk talas vid borden, precis som det ska vara i det internationella Marbella. Därför passar Aloha Restaurant in så perfekt här i golfdalen med en meny som tilltalar de flesta.

Kvalitén på maten går inte att fela, allt smakar verkligt bra. Det börjar med nybakat bröd och den perfekta aliolin, underbart fluffig och helt enkelt jättegod. Denna vår har Christian flera nya rätter på menyn bl a pilgrimsmusslor, ugnsbakad torsk och lammburgare. Här finns också läckra sallader, sushibar, pasta, asiatiska rätter, intressanta fiskrätter, argentinskt eller irländskt kött från grillen och så förstås paradrätten Chateaubriand för två, oemotståndligt gott och vilken härlig presentation, 10 poäng !!

På den utmärkta vinlistan finns många spanska viner förstås men även Fransk champagne och rödvin, Italien, Sydamerika och Nya Zealand finns också representerat.

Vi tackar Christian för en utsökt måltid och lämnar en fullsatt restaurang. Det är verkligen befriande att se värden själv oavbrutet i arbete för att alla gäster skall få det mesta av det bästa och en trivsam kväll.

PS Ett tips att börja kvällen med är att komma lite tidigare och prova en av de fina cocktails som serveras i baren. Aloha Restaurant har öppet fr kl 18.00 måndag - lördag.

Se mer på aloha-restaurant.com