Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Pst, det finns en ny italienare i stan!

Med stor omsorg och känsla för detaljer har Metro-gruppen skapat ett nytt stilrent matställe på Gyllene milen i Marbella i verkligt italiensk anda.


Dekoren är fräsch o modern i klassiska italienska färger och maten som serveras har just den där lilla extra moderna twisten som gör bra mat till något speciellt. Den aptitretande menyn har skapats av chef Lorenzo Otterburn, känd sedan tidigare från La Casita på Ronda-vägen. Under 2014 tog han ett sabbatsår och spenderade tid i bl a London och på Ibiza för att söka nya idéer och inspiration.

På CIBO vill han nu servera god enkel mat utan alltför många krusiduller till vettiga priser. Ett av trendbegreppen just nu är "hippy-chic" och det är den stilen vi nu vill tillföra er matupplevelse, menar Lorenzo. Detta märks även på presentationen av maträtterna med delikatsser på träbrädor som en populär förrätt att dela på, precis som en avsmakningsmeny med smakprov på det bästa.

Jag har en klar favorit här och det den vansinningt goda råbiffen. Klara favoriter är också kolgrillade lammkotletter med mintpesto, hemgjord hummer ravioli och "Vincisgrassi" en speciell pastarätt efter ett recept från 1700-talet. På menyn hittar ni allt från sallader till vegetariskt, glutenfritt, fisk, kött och supergoda pizzor med annorlunda toppings. Värt att nämna är den fina barnmenyn för 6.95 euro vilken inkluderar efterrätt, toppen !! Ni kan se hela menyn på www.cibomarbella.com

Och som avslutning glöm inte att smaka på, och dela gärna, någon av de läckra desserterna. Vi ger ett speciellt omnämnande till Tiramisu, limoncello cheesecake or en utsökt chokladpott med Amaretto crunch.

CIBO Italiano har öppet hela dagen fr kl 12 alla dagar i veckan. Välkomna, det är bara att slinka in på en
god matbit närhelst ni så önskar. Tel 952 900 380