Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Fernando Moreno - himmelriket för alla som bygger och renoverar

Familjeföretaget Fernando Moreno startade för över 40 år sedan med ett stenbrott i bergen ovanför Marbella. Man levererade cement till byggen på kusten vilket snart utökades med försäljning av tegel, mursten, kakel.


Idag har Fernando Moreno ca 50 anställda, 5.000 m2 utställning och 15.000 m2 lager i centrala San Pedro. Det är rena himmelriket för alla som bygger och renoverar. Från byggmaterial, cement och maskiner i järnhandeln på baksidan av fastigheten till enormt stora utställningar i två plan på framsidan.

Det är inte många som erbjuder ett sånt här komplett utbud av kök, badrum, kakel, kranar, möbler, tapeter, tyger, terrassmöbler m.m. De bästa fabrikanterna finner ni hos Fernando Moreno och leveranstider nuförtiden är normalt inom några veckor.

Utbudet av fantastiska grillar imponerar, med de senaste modellerna och bästa fabrikaten. Bland möbler märks bl a Hästens sängar och Stressless vilfåtöljer. Från utställningen av terrassmöbler är det direktförsäljning som gäller och på bottenvåningen förbereds just nu en outlet butik. Varje avdelning har sakkunnig personal som hjälper er att hitta det rätta.

Det händer mycket inom byggbranschen, nya material och tekniker. Intressant just nu är supertunna golvplattorna på endast 3 mm att lägga direkt ovanpå ett omodernt golv utan alltför mycket mankemang.
Gör ett besök hos Fernando Moreno som har öppet hela dagen från 10 till 20 måndag till fredag. Lördagar 10 till 14. Det ligger strax norr om stan vid BP på Ronda-vägen.

Parkerar gör man enkelt direkt vid butiken. Läs mer på hemsidan fernandomoreno.es