Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Energisparande teknologi för bostäder vid Tecnicas Maro

Det var en grupp danska ingenjörer som redan 1992 bildade firman Tecnicas Maro. Deras syfte var att introducera ny och energisparande teknologi inom områdena kyla, värme och solenergi.


De är mycket medvetna om och förstår det växlande klimatet och väderleken här i Andalusien, när det är för varmt, för kallt, för fuktigt och vilka problem det kan ställa till med i era bostäder. Tecnicas Maro har både expertis och produkter för att hjälpa till med att finna den bästa lösningen på just ert individuella problem på ett lönsamt och energieffektivt sätt.

Varför inte utnyttja naturens egna resurser för uppvärmning av vatten t ex.

Att kunna bada utomhus året runt är helt underbart. Gör er bostad bekväm för vinterbruk med golvvärme. Vi är återförsäljare av Solar Venti, ett fantastiskt system för ventilation, avfuktning och uppvärmning, som inte kräver underhåll, el eller vatten och är lätt att installera.

Vi har allt från avancerade system lämpade för större villor till smarta lösningar för mindre bostäder och fincor. Vi har bra kontakt med pålitliga hantverkare för alla typer av installationer och genomför även service och underhåll av era installationer. Läs mer om oss och våra produkter på www.tecnicasmaro.com