Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Makeover - styling av Store y Interior design group

VI FICK I UPPDRAG ATT INREDA en lägenhet inför försäljning. Lägenheten ligger i Las Tortugas, Nueva Andalucia och består av två sovrum, två badrum, kök, vardagsrum och två terrasser.


Vi började med att måla alla rummen i en neutral, mjuk ton. Målet var att skapa en internationell, stilren känsla. Något som passar spekulanter av alla nationaliteter. Vid denna styling har vi hållit oss till en neutral inredning men ändå skapat en hemtrevlig känsla som tilltalar många!

Nordica Sales and Rentals i Marbella och Storey Interior Design Group har tillsammans öppnat en ny inredningsbutik vid Aloha Gardens, i Nueva Andalucía.Butiken är ett komplement till Nordicas försäljning & uthyrningsservice. Här kan bostadsägare få hjälp med att inreda sina lägenheter, radhus och villor så de blir moderna och attraktiva för försäljning och uthyrning.

Nordica Sales and Rentals drivs av Peter och Anna-Lena Rosén, med över 20-års erfarenhet på Costa del Sol. Storey Interior startades 2010 i Sverige och drivs av Malin Gavenas och Stefan Görgensen, som har en gedigen bakgrund inom inredning både för privat och offentlig miljö. Malin har sysslat med homestyling i tio år.


 
Efter
Efter
Före
Före


Fem Styling Tips!
1. Personliga ägodelar. Ta bort fotografier och andra personliga saker som lappar på kylen, gamla tandborstar och högen med räkningar!
2. Attraktiv miljö för målgruppen. Försök skapa en hemtrevlig miljö som är attraktiv till målgruppen. Hitta en balans mellan opersonlig och hemtrevligt.
3. Överflödiga möbler. Genom att ta bort små pallar, udda stolar och onödiga småbord försvinner det plottriga intrycket från rummet. Skapa utrymme framför fönstren!
4. Piffa. Dekorera med snittblommor, ljus och andra detaljer för att få en hemtrevlig känsla.
5. Belysning dag och kväll. Lägg ner lite extra tid på att lysa upp mörka hörn, ditt hem blir så mycket mysigare. Mjuka upp med smålampor på bord och hyllor.