Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Hyr ut ditt hus eller hyr hus i Sverige eller utomlands

Har du en stuga, villa eller lägenhet som står tom under delar av året? Och har du någonsin funderat på hur du kan få in extra inkomster genom att hyra ut fastigheten? Det finns många portaler att välja mellan.


En av de största med mycket erfarenhet i branschen är HomeAway.se, en del av HomeAway Inc., världens största nätportal för uthyrning av stugor och semesterbostäder internationellt. Sajten fungerar som en knutpunkt mellan fastighetsägare och hyresgäster. Där kan hyresgäster, som föredrar ett mer personligt utrymme och oberoende under semestern i form av en privat semesterbostad, kontakta den privata fastighetsägaren för bokning.

Hyresgäster betalar inga bokningsavgifter och fastighetsägaren ingen provision utan endast en årsavgift för sin annons, oavsett hur stora hyresintäkterna är eller när på året de hyr ut. Med mer än 1 miljon boenden i hela världen i nätverket, kan hyresgäster finna exakt vad de söker. Det finns något för varje budget, från lågbudget till riktig lyx.

Fastighetsägare som publicerar sin bostadsannons på HomeAway.se når i sin tur mer än 185 miljoner resenärer per år, eftersom annonsering ingår kostnadsfritt på HomeAway-familjens ytterligare 20 webbsidor världen över. Varje fastighetsägare som hyr ut har dessutom tillgång till gratis guider och uthyrningstips och informeras kontinuerligt om erbjudanden och nyheter på webbsidan. Företaget har dessutom ett säkerhetsteam som endast jobbar med att hålla sajten säker, vilket får  både hyresgäster och fastighetsägare att känna sig trygga att genomföra bokningar via sajten. Besök homeaway.se och lär
känna oss!