Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Ventura Properties hjälper dig investera

Maxim och Elena
Maxim och Elena
Med ett kontor i välkända Puerto Banús, har Ventura Properties etablerat sig som en av de bästa fastighetsmäklarna på Costa del Sol. Direktörerna Maxim Kulyukin och Elena Andreeva har närmare 20 års erfarenhet av den spanska marknaden och dess fastighetslagar.


Under årens lopp har de hjälpt många kunder från alla världens hörn att hitta en drömbostad här på Solkusten. En viktig hörnsten i företaget är deras disciplin och höga moral vilket gett fortsatt framgång trots ovissa ekonomiska tider.

Ventura Properties är ett familjeföretag och i deras filosofi innefattar att man tar hand om sina kunder på bästa sätt. Från det att ni går in på deras kontor tills dess ni slutfört alla handlingar för ert nya underbara hem, arbetar detta företag oavbrutet för att ni skall få en smidig erfarenhet till den perfekta affärsupplevelsen.

Maxim och Elena har både stor kunskap från turistsektorn innan de började sin karriär i fastighetsbranschen. De vet vad som krävs för en perfekt semester och de har många bra kontakter i den viktiga serviceindustrin för att se till att ni får den mest angenäma vistelsen här på Solkusten. Marbella är en unik stad i Europa där berömda och förmögna gärna tillbringar avkopplande vistelser.

Marbella kan därför erbjuda mera av lyxiga restauranger, märkesbutiker, kulturevenemang och fina skolor än de flesta storstäder i Europa. Medan Europa nyligen genomgick ekonomisk instabilitet, fortsatte Puerto Banús att frodas vilket gör platsen till ett idealiskt val för er som söker en bra investeringsmöjlighet. Faktum är att fastigheter är en av de säkraste investeringarna och det finns många faktorer som pekar just på den spanska marknaden.

Om ni söker en investering eller vill hitta er drömbostad, Ventura Properties hälsar er hjärtligt välkomna med en öppen inbjudan till kontoret i Puerto Banús. Adressen är Jardines del Puerto lokal 7 B. Tel 952 811 488  www.vpsrealty.com