Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Hans G svarar Bosse E

Bäste BosseE! Normalt sett svarar jag inte på anonyma insändare men i ditt fall skall jag göra ett undantag.


Jag förstår att du, precis som din favoritförfattare Julia Caesar, inte vill skylta med ditt namn. (Julia Caesar är en pseudonym använd av en författare som står bakom en rad främlingsfientliga böcker, alla självproducerade. Hen vågar inte framtida under sitt eget namn med risk för ”islamisk hämnd” som om Hen vore en svensk Salmon Rushdie. Det är att ta sig på allvar.)

Att jag skulle be om ursäkt för att jag inte köper SD:s rasistiska propaganda med hull och hår finns inte på kartan. Inte heller kan jag se att ett multinationellt Sverige på något sätt skulle vara sämre än de alternativ som SD skisserar. Jag tar risken att bli utsatt för ”Vit Makts” hämnd.

Att du hämtar din initierade information från skrifter som ”Världsmästarna” står också klart. Det är precis personer som du, med uppfattningar som du, som gör att jag skriver vad jag skriver. Att det finns problem med invandringen är inget nytt, så har det varit länge och det vore ju bra om SD:s inhopp på arenan gör att svenska politiker och myndigheter satsar mer pengar och försöker få till stånd någon form av förbättring. Om så skedde har ju SD gjort något bra.

Det är knappast jag som är lurad, det är snarare en stor del av de människor som köper SD:s förtäckta propagande. Men tyvärr är det ju ofta så att när det är dåliga tider så kryper den här typen av människor fram ur sina skrymslen. Och på något märkligt sätt känns tongångarna igen.

Det finns givetvis mycket mer att säga i den här frågan men jag nöjer mig för tillfället. En tanke bara till sist. Om din önskedröm att SD skulle få egen majoritet skulle gå i uppfyllelse så är det ju bara att hoppas att inte ett liknande parti i Spanien skulle uppnå samma resultat. Då kanske du blev tvungen att flytta hem, BosseE, svensk medborgare.

Hans G. Andersson
hansgmijas@gmail.com

En ursäkt vore på sin plats