Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Massera mera

Stress är många gånger orsak till hälsoproblem; den försämrar immunförsvaret, ger kronisk muskelspänning, förhöjer blodtryck, sömnproblem, påverkar aptiten, orsakar depression och missbruk.


Dessa problem kan leda till livshotande sjukdomar t ex hjärtinfarkt, leversjukdomar, cancer och mycket annat. Massageterapi förbättrar det fysiska och känslomässiga tillståndet i vår kropp. Den minskar stress, depression och ångest, ger ökad avslappning, smärtlindring, rehabiliterar sportskador och främjar för ett rent allmänt välbefinnande.

Svensk klassisk massage kan förklaras som djupgående manipulation av mjuka vävnader. Massagen har både en fysisk och en psykologisk effekt. De olika momenten, individuellt eller i kombination, påverkar huden, musklerna, blodkärlen, lymfkörtlar, nerver och vissa interna organ beroende på var de sitter och hur djup massage som används. Knådande rörelser ökar kroppens fysiologi medan långsamma strykningar verkar avslappnande och lugnande. Sportmassage liknar svensk massage men är mer anpassad för idrottare.

Zonterapi är en naturlig helande tryckpunktsbehandling, baserad på principen att kroppen har 10 energizoner, från toppen på huvudet ner till fotsulorna och ut till handflatorna, vilka direkt motsvarar alla delar och organ i kroppen. Genom en tryckteknik med finger och tumme, kan man reducera stress, spänningar och andra åkommor och sjukdomar, förbättra blodcirkulationen, avlägsna toxiner och uppnå en balans och harmoni i kroppen. Genom att eliminera orsaker och symptom av sjukdomar och smärta, ger zonterapi kroppen ny energi och kraft.

Det är en preventiv behandling utan ökad belastning på hjärtat och det är möjligt att upptäcka eventuella problem innan de blir verkliga hälsoproblem. Behandlingen är inget botemedel eller en diagnos men den ger en verklig känsla av avslappning.

Kroppen är fri från stress och kan fungera bättre på ett naturligt sätt.

www.marjanmassge.com  Urb. Los Naranjos de Marbella, next to Mercadona, Nueva Andalucia.   Tel 696 423 870  eller   657 170 154