Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Perfekt julklapp

Medan julen närmar sig och mörkret sänker sig över Sverige pågår arbetet för fullt hos Classic Garden, med 2015 års säsong av utemöbler, belysning, krukor och accessoarer.


”Nytt för i år är att vi till jul erbjuder presentkort, eller varför inte ge bort en lampa som lyser upp i december?” säger Anders Hedén (anders@classicgarden.se), VD på Classic Garden. ”En perfekt julklapp”.

Anders berättar att de har levererat till många nöjda kunder i Spanien och säger att det finns ett stort intresse för hållbara och tåliga möbler, som kan stå ute under hela året. Klimatet i Spanien gör att utemöbler kanske är en ännu viktigare del av inredningen än de är i Sverige, där utesäsongen är kortare.
Men det ställer också höga krav på möblerna som ska tåla påfrestningen av den sydeuropeiska värmen och den starka solen.

”De möbler vi väljer att sälja är byggda i extremt tåliga material, har förstklassig formgivning och bra komfort. De håller länge.” fortsätter Anders Hedén. ”Eller som vi kallar det – Furniture for life”.