Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Ia Weinand på advokatbyrån Golden Mile Law Firm

Vi presenterar svenska Ia Weinand från advokatbyrån Golden Mile Law Firm.


Hon har bott i Spanien i 17 år och har tidigare arbetat som tolk på domstolar i flera orter på Costa del Sol innan hon blev erbjuden arbete på en av de större advokatbyråerna där hon stannade i tre år.

Ia är assistent, paralegal och tolk på GM Law Firm, som tidigare hette C&W Lawyers innan flytt till större kontor och fler partners anslöt. Här finns nu tre advokater med Jose Maria Cano i spetsen, specialiserad i bostadsrätt och civilrätt, Jorge Blanco, en av de större experterna i stadsplanering i Andalusien, specialiserad i större projekt och investeringar på Solkusten, Eduardo Borredat advokat med mångårig erfarenhet i fastighetsaffärer och marknadsrätt.

Teamet har specialicerat sig på bostadsköp och försäljning, och även projekt såsom hotell, tennisklubbar och bostadskomplex etc, samt stadsplanering, och de har mycket goda kontakter i kommunerna på kusten.

GM Law Firm erbjuder en komplett och personlig assistans från A-Ö vid bostadsköp på svenska. Kontakta Ia Weinand direkt på tel + 34 696 650 068 för en kostnadsfri första konsultation. För mer information besök gärna deras websida: www.gmlawyers.es