Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Ny styling service

Före
Före
Styling av bostäder är ingen nyhet hemma i Sverige där många bostadsägare tar till denna metod när de skall sälja.


Det handlar helt enkelt om att preparera och dekorera bostaden genom att lägga till fräscha inredningsdetaljer och accessoarer, kanske möblera om och piffa upp utrymmen utan att behöva renovera.

Köparen behöver se bostaden i sin bästa skepnad och ska kunna se sig själv sittande på terrassen i en mysig miljö. Nordica Design Group, ett samarbete mellan Nordica mäklarbyrå och Storey från Stockholm, är nu verklighet efter ett mycket lyckat test med en bostad som varit till slau i ett års tid.

Efter ett framgångsrikt stylingprojekt, visades bostaden för tre spekulanter som alla ville köpa lägenheten och den såldes på en vecka till fullt pris.Enligt Malin Gavenas från Storey, är det allra viktigaste sällskapsytorna vilket i Spanien självklart inkluderar terrasser och master bedroom.

Stylingpaket med befintliga möbler där Nordica Design Group lägger till lämpliga inredningsdetaljer, finns till fast pris för normalstora lägenheter dvs 2 sovrummare med terrass. Det går att både hyra eller köpa stylingpaket.

Besök den nya butiken på Avenida del Prado, Aloha Gardens för inspiration och information. Öppet mån - fre 11 - 19 och lör 11 - 15. Och kom ihåg att det är inte bara vid en försäljning som det kan vara dags för en styling. Uthyrningslägenheter kan också behöva en uppfriskning eller varför inte ge den egna bostaden en ny look?
 


Efter
Efter