Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

En ursäkt vore på sin plats

HansG, det är dags att be svenska folket om ursäkt för ditt förhatliga inlägg i förra numret. Du är en Judas som förråder Sverige och svenska folket.


Även tidigare, i nr nov-dec 2013 smutskastar du oss svenskar, du skymfar vår svenska flagga och du kränker vår svenska nationalsång. Du kallar oss för ett ”igensnöat folk”. I senaste numret kallar du oss för ”Tokskallar, håret växer inåt” etc.

Ditt hat mot oss svenskar har inga gränser. Du sitter i Spanien utan att ha en aning om hur illa det är i Sverige. Varför inte göra ett studiebesök. Åk till någon av de över 200 getton som redan finns. Det finns 55 ”no-go”-zoner dit polisbilar och varutransporter inte vågar åka.

Ambulanser och brandkår får ha poliseskort i flera områden. Att du själv har utsett dig till ett orakel, är för oss som gillar Sverige fullständig horribelt. Du skriver att du ”håller dig informerad om vad som händer”. Läs boken Sverige-Världsmästarna så kanske du kan börja förstå att även du har blivit lurad, som de flesta svenskar. Myndigheter och media mörkar uppgifter och statistik hela tiden. Misären breder ut sig.

Du och många andra sverigefientliga människor anklagar hela tiden SD för allt elände som drabbar Sverige. Sedan 30-40 år har de olika regeringarna nedrustat den svenska välfärden och det finns ingenting som talar för en förbättring. De 7 partiernas största intresse är att motarbeta SD som är det enda partiet som vill rädda Sverige. De 7 partierna kommer aldrig att minska den alltför dyra invandringen, för då ger de ju SD sitt stöd, och värst av allt: de kan ju också bli kallade rasister.

Det enda som kan rädda Sverige är att 51% av svenska folket röstar på SD vid ett nyval.

BosseE, bor i Spanien och  är svensk medborgare.