Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Välkänd salong för hår och skönhet

Kim Gottlieb är ett välkänt namn i Fuengirola, han började som frisör redan 1982. I den nya salongen på Avenida Jesús Santos Rein, mitt emot turistbyrån, har det hänt mycket sedan öppningen i fjol.


Det full fart hela dagarna med tre frisörer, skönhetsspecialister och en massör. Förutom Kim själv, arbetar här hans dotter Sofie, som har engelsk frisörutbildning och nu 9 års erfarenhet. Det senaste tillskottet är svenska Sofie Svensson, hon har svensk frisörutbildning och hyr egen stol på salongen.

Sandra gör er manikyr, pedikyr, vaxning, smink, ögonfransförlängning och äkta CND shellac naglar för både händer och fötter och till spanska priser. Silvia Sanchez är kosmetolog och zonterapeut och erbjuder terapeutisk massage, ansiktsbehandling, fotvård och zonterapi. Silvia är även specialiserad på Kobido och Wislocki massage som är mycket effektiva behandlingar för ansikte, huvudet, nacke och skuldror.

Det är viktigt att poängtera just det, att priserna i Spanien är betydligt lägre än i Sverige vad gäller alla typer av behandlingar. Så varför inte passa på att unna er lite extra!! I november erbjuder salongen 20 % rabatt på alla färgningar i samband med klipp och fön. Titta gärna in på salongen som har öppet måndag till fredag hela dagen 10 - 18. Ring till salongen på tel 952 660 944 eller direkt till svenska Sofie på tel 665 393 650.