Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Hållbar design

Classic Garden är ett svenskt företag som i mer än 20 år har utvecklat och distribuerat underhållsfria utemöbler av mycket hög kvalitet i elegant och exklusiv design, till Sverige och Europa.


Under senare tid har Classic Garden märkt en ökad efterfrågan från svenska kunder boende i Spanien. ”Många upplever att det är tryggt att handla från ett svenskt företag och kanske är det enklare att diskutera köp av lite dyrare möbler på sitt modersmål” säger Anders Hedén, VD för Classic Garden. ”Det är ju möbler som ska hålla över lång tid, både designmässigt och materialmässigt”. 

Anders berättar att de har levererat till många nöjda kunder i Spanien och säger att det finns ett stort intresse för hållbara och tåliga möbler, som kan stå ute under hela året. Klimatet i Spanien gör att utemöbler kanske är en ännu viktigare del av inredningen än de är i Sverige, där utesäsongen är kortare. Men det ställer också höga krav på möblerna som ska tåla påfrestningen av den sydeuropeiska värmen och den starka solen.

”De möbler vi väljer att sälja är byggda i extremt tåliga material, har förstklassig formgivning och bra komfort. De håller länge.” fortsätter Anders Hedén. ”Eller som vi kallar det – Furniture for life”. Läs mer och se delar av sortimentet på classicgarden.se.