Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Jensen för att ge kroppen optimalt stöd

Jensens produkter är konstruerade för att ge kroppen optimalt stöd och liggkomfort. Att hitta den optimala liggkomforten är själva drivkraften bakom Jensens innovationer. Nu lanseras “Exact Comfort Adjustment”, som bidrar till ökad komfort och välbefinnande.


Kärnan i Jensen liggkomfort är zonsystemet. Stöd för korsryggen i kombination med en mjuk skulderzon, ger en helt ny sömnupplevelse. De flesta av oss är bredare över höfter och skuldra, samtidigt som midjan är tyngst och vanligtvis smalare. Madrassens uppgift är att bära kroppen och här ger den zonindelade madrassen ett jämnare och mer behagligt stöd, där skuldra och höfter sjunker djupare ner i madrassen.

Samtidigt får midjan ett bättre stöd. Val av fasthet är ett beslut du måste ta vid köp av en ny säng. De flesta av våra fjädersystem levereras i olika fasthetsgrader, från mjuk till extra fast. Fasthetsgrad väljs efter längd, vikt och önskad komfort.
 

Nu när vi lanserar Exact Comfort Adjustment kan man med en enkel knapptryckning justera fastheten i kontinentalsängen. Komforten kan antingen göras mjukare eller fastare – allt efter den enskildes behov.

Låt dagsformen avgöra om du önskar mer stöd eller mer avlastning.  Besök www.jensensängar.se