Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Fokus på Costa Tropical

Intresset för Costa Tropical, kusträckan mellan Nerja och Almerimar, ökar  bland svenskar. Här en av pärlorna efter kusten, La Herradura.
Intresset för Costa Tropical, kusträckan mellan Nerja och Almerimar, ökar bland svenskar. Här en av pärlorna efter kusten, La Herradura.
Den genuina och vackra kuststräckan mellan Nerja och Almerimar i Granada-regionen, har bidragit till ett nyvaknat intresse för spanska kusten. Den nu 1,5 år unga Sverige-baserade förmedlingen Costa Tropical Estates, satsar vidare med ett utökat samarbete med lokala mäklare i området.


– Vi breddar vårt utbud och anpassar oss efter de förfrågningar och genomförda försäljningar vi nu har bakom oss, säger Stefan Tello, en av verksamhetens grundare.

Stefan nämner tre kategorier av objekt som efterfrågas just nu:
– Exklusiva men ändå prisvärda villor med stor uthyrningspotential i ostörda lägen, före detta lantgårdar och andra större fastigheter utanför tätorten som kan utgöra grunden för verksamhet i turistbranschen samt mindre lägenheter och radhus.

Det är den sistnämnda kategorin som nu utökas rejält tack vare nya samarbetspartners i området.
– Intresset för framför allt lägenheter i centrala men lugna områden i orter som Nerja, La Herradura och Almuñecar ökar. Det är där vi nu blir ännu starkare, säger Stefan.

Costa Tropical Estates utbud finns på www.investeraispanien.se