Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Bioresonans!

Bioresonans handlar om kommunikation med kroppen genom elektriska signaler och elektromagnetiska signaler, vilket gör att vi kommer in på bioelektricitet och biomagnetism.


Av Mikael Syväjärvi, docent i fysik vid Linköpings universitet

Genom att sedan skicka av sådana signaler – bioresonans – där olika organ svarar mot olika frekvenser och amplitud hos signalerna. Genom att välja frekvens av en signal som skickas till kroppen så kan man stödja ett speciellt organ och minska sjukdomsbesvär. I diskussioner används ofta in signaler med utvalda frekvenser så kommer kroppens celler i resonans (att växelverka) med signalerna, och kroppens organ behandlas med hjälp en elektrisk eller elektromagnetisk signal som man menar.

Bioresonansterapi är en behandlingsmetod som baseras på den kinesiska akupunkturläran, men praktiseras med modern västerländsk teknik. Genom att mäta det elektriska motståndet på kroppens akupunkturpunkter kan man kartlägga ämnen som en person är allergisk mot.
Signalerna är mycket svaga och ofarliga.
Ibland används ordet meridian för en koppling mellan akupunkturpunkter, och alla meridianer formar ett nätverk som kopplar samman alla organ och vävnader. Effekten av bioresopositiva ordalag. Den som har stora besvär ska nog inte tveka att prova. Alla behandlingar som minskar sjukdomsbesvär ger en högre  livskvalité, och den som har sådana besvär kommer förmodligen att uppskatta resultatet.

Hälsocenter
Shinsei Salud är ett hälsocenter för integrativ medicin och naturmedicin i kombination med västerländsk vetenskap och traditionella orientaliska läkemedel och behandlingsformer.
Deras syfte är att återställa balansen hos människor för att återfå hälsa, även andligt och emotionellt.
Shinsei har läkare och experter på olika områden för samråd och behandlingar och specialiserar sig på naturlig hälsa med hjälp av kost och naturliga tillskott. Centrat ligger i Guadalminas köpcentra och här finns förutom behandlingsrum, en utmärkt välsorterad butik.

Kontakta Shinsei på tel 952 88 63 69 eller skicka en mail till luisdiaz@shinseisalud.com