Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Populär utställning tillbaka

“The Over 50s Show” är tillbaka i Estepona i början av november. Den populära utställning är nu tillbaka efter ett par års frånvaro. Under de senaste 9 månaderna, har det ekonomiska läget förbättrats och många företag och utländska residenta har bett oss att åter igen arrangera utställningen, säger organisatörerna.


Det finns en brist på denna typ av arrangemang på Costa del Sol och ett stort intresse har redan
märkts med många bokningar på ett tidigt skede. Utställningen bjuder som vanligt på information, utbildning och underhållning och det kostar inget för besökare. Det kommer att bjudas på matlagning, vinprovning,
information om data och internet, dansuppvisning och lektioner, golf med duktiga golfare, uppvisning mode, krukmakeri, hälsokontroller, råd för husdjur, konsumentupplysning och juristhjälp.

Hälsa och välbefinnande är ett stort ämne på “Over 50s Show”, råd om diet och motion, blodprov och blodsocker testas och förhoppningsvis kommer yoga och aerobic att finnas med.

Den engelska antikexperten Eric Knowles kommer att vara på plats för att värdera intressanta objekt, alltid en av de populäraste händelserna under utställningsdagarna. Konstnärsgruppen “Andalusian International Artists” ställer ut sina verk i lobbyn där det också finns ett café/bar.

Här kommer att finnas något för alla att ta del av och ett tillfälle att träffa nya och gamla bekanta.
Boka därför in ett besök på “Over 50s Show” i Estepona kongresshall lördag 8/11 och söndag 9/11, det är öppet 11 - 18. Vill ni veta mer om utställningen kan ni kontakta madeleine@svenskamagasinet.nu