Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Salong Siv blir Spray Hairsalon

Jag heter Ia Eriksson och har nyligen tagit över Salong Siv i Puerto Deportivo i Marbella. Salongen heter nu Spray hairsalon och drivs av mig och jag hoppas att jag lyckats ge salongen ett litet ansiktslyft. I framtiden, när det känns rätt, så ser jag fram emot att ha någon duktig kollega vid min sida men för stunden så är det mig ni kommer att träffa.


Jag har många års erfarenhet som frisör och har gesällbrev från gymnasium som grundutbildning. Alla kreativa yrken kräver att man håller sig uppdaterad och är öppen för inspiration. Jag har alltid sett till gå vidareutbildningar och ta lärdom av kolleger genom åren. Som frisör är jag lyhörd och tar alltid hand om dig på bästa möjliga sätt.

Ett uppskattat "litet extra" är en skalpmassage i samband med schamponering, det bjuder jag på. Innan flytten till Spanien har jag både drivit egen salong på Kungsholmen och hyrt stol. Jag har drömt om att någon gång bosätta mig med familjen på en varmare breddgrad och när jag hittade Salong Siv kände jag på en gång att här i den trevliga hamnen ville jag arbeta. Det är en spännande resa som jag börjat och ser fram emot att ta hand om både gamla och nya kunder på salongen.

Jag har valt att arbeta med bl.a. Kevin Murphys produkter som både är sulfatfria och parabenfria. 
Dessa produkter minimerar hudirritationer för både frisör och kund. Produkternas utformning gör att 
de kan paketeras platseffektivt och på så sätt vara snäll mot miljön. Ett urval av schampon och 
stylingprodukter finns till försäljning. Spray hairsalon har öppet tisdag till fredag 12-18. Helger och 
övriga tider enligt överenskommelse. Välkomna att boka tid på tel +34 608 950 885 eller maila till
ia@sprayhairsalon.com