Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Roomservice Spain - nytt svenskt serviceföretag

Fredrik Gebauer, grundare till företaget
Fredrik Gebauer, grundare till företaget
ROOMSERVICE vet vad och hur våra skandinaviska kunder vill ha det. Vi pratar helt enkelt samma språk och tänker som kunden, säger Fredrik Gebauer, grundare till företaget.


Jag märkte tidigt att det fanns ett behov och en möjlighet att hjälpa och erbjuda tjänster till nerflyttade Skandinavier på deras eget språk.  ROOMSERVICE är ett svenskt fullserviceföretag för skandinavier med semesterbostader i södra Spanien, från Estepona till Torremolinos. Vi är ett nystartat företag erbjuder 3 typer av service; fastighetsförvaltning, butlertjänst och uthyrning.

Det finns ju fler aktörer här på kusten. Vad är det som gör ROOMSERVICE unikt i det avseendet? Eftersom jag har verkat och bott på Solkusten sedan 2006 har jag skapat ett stort kontaktnät. Jag har genom åren sett affärsverksamheter komma och gå, jag vet idag vilka företag och hantverkare jag kan rekommendera till Dig som kund. ROOMSERVICE har kvalitetstämplat och samlat pålitliga underleverantörer av tjänster under ett och samma tak.

Vår butlertjänst erbjuder tjänster som nyinflyttade kan behöva hjälp med; allt ifrån städning till transfer till inredning och större renoveringsprojekt. Som prenumerant av vår tjänster kan bl a olika matpaket bokas, levererade direkt till ditt kylskåp lagom till din ankomst. Jag träffar många svenskar som köper bostad här men bara kommer ner en eller ett par gånger under vinterhalvåret. Bostaden står tom under längre perioder. Många oroar sig för i vilket skick deras bostad är i när de kommer ner. Prenumerera då på ROOMSERVICE fastighetsförvaltningstjänst.

Min bostad kan ju stå tom längre perioder hemma i Sverige, vad är skillnaden med Spanien?
Det vanligast är vattenläckage och översvämningar. Här kan vädret skifta snabbt och plötsliga skyfall och starka vindar kan medföra strömavbrott, översvämning, vattenläckage och fuktskador. På kort tid kan stor skada orsakas i din bostad vilket kan bli kostsamt.

Vår fastighetsförvaltningstjänst innebär att vi besöker din bostad ett par gånger per månad och kontrollerar att dörrar, fönster och grindar är låsta. Vädrar. Spolar toaletter och kranar. Tar in posten. Vi kontrollerar helt enkelt att allt fungerar. Vår tjänst är en väldigt ”billig försäkring”, vi är helt enkelt din trygghet på plats när du inte kan vara i Spanien. En prisvärd tjänst från 49 Euro/ besök.

Vad kan man förvänta sig när man anlitar er uthyrningstjänst?
Många av våra kunder har semesterbostäder som står tomma kortare eller längre perioder. Här kan ROOMSERVICE hjälpa till att hyra ut bostaden. Vi sköter hela hanteringen. och ägaren slipper stress.
Varför lyckas ni bättre än många andra uthyrare här på kusten?
ROOMSERVICE står för kvalitet framför kvantitet. Vi gör helt enkelt det där lilla extra. 
Vi exponerar våra uthyrningbostäder på ett attraktivt och smakfullt sätt. Ständigt återkommande
kunder är ett bevis på att vi gör ett bra jobb.
Ring till oss tel. +34 693 223 020 eller skicka ett mail; info@roomservicespain.com