Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Xanit Hospital öppnar klinik i Marbella

Mercedes Mengíbar, VD på Xanit Hospital och Dr Ann-Marie Göransson
Mercedes Mengíbar, VD på Xanit Hospital och Dr Ann-Marie Göransson
Xanit Hospital Internacional har gjort ett avtal med Life&Sun för att driva vårdkliniken på hotellet Gran Meliá Don Pepe, i Marbella.


Life&Sun Clinic by Xanit Marbella blir därmed hänvisande vårdcentral i Marbella för huvudsjukhuset i Benalmadena, en utveckling av ett nytt koncept för personlig hälsa och sjukvård. Under ett och samma tak erbjuds läkarmottagning, medicinskt spa och fitness center med många olika tjänster och specialister inom medicin, kirurgi, vitalisering och personlig vård. Xanit Hospital vill nu locka båda inhemska och internationella patienter till Costa del Sol och Marbella för att uppnå de bästa resultaten med en etisk modell och maximal garanti.

Bland det utmärkta teamet på Life&Sun Clinic By Xanit Marbella, finns Dr Ann-Marie Göransson som är en allmänpraktiserande läkare. För tidsbeställning ring tel 952 77 00 56. Svensktalande kontaktperson är Marita Ekman tel 696 981 372.

Xanit Hospital´s huvudsjukhus ligger i Benalmadena. Här arbetar 680 personer varav 250 läkare i ett 13.000 m2 stort sjukhus. Förutom sjukhuset har Xanit Limonar behandling av cancerpatienter, i Fuengirola har Xanit en vårdcentral i närheten av busstationen och i centrala Malaga finns Xanit Salud på varuhuset Corte Inglés.