Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

TempSmart™ bäddmadrass med ”termostatkontroll”

Jensen TempSmart™ är en bäddmadrass med ”termostatkontroll”, som aktivt går in och balanserar de temperatursvängningarna som orsakar orolig sömn.


Den innovativa teknologin består av flera miljoner microkapslar som konstant anpassar sig till hudens klimat genom att absorbera, lagra och frigöra överflödig kroppsvärme efter behov. På så sätt skapar microkapslarna en buffert mot överhettning/svettningar eller mot kyla/frossa och håller dig inom komfortzonen så att god sömnkvalitet upprätthålls. Tempsmart är därmed idealisk för alla människor som har svårt att hålla en jämn temperatur under natten.

TempSmart™ har en kärna i Innergetic latex, för bästa möjliga luft och fukttransport. Den öppna cellstrukturen i Innergetic latex sörjer för mycket goda luft- och fuktransporterande egenskaper. Stoppningsplattan är både perforerad och profilerad. Perforeringen ger en optimal genomluftning, profileringen ger en mjukare och en fastare sida. Bakterier och kvalster trivs dåligt i latex, därför blir sängklimatet renare och friskare. Dacron Quallofil® Allerban®-fibrerna hämmar utvecklingen av mögel och kvalster och bäddmadrassen har i tillägg Soft Touch för extra mjukhetskänsla.