Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Elektriska färdmedel

Electric Vehicles Shop är ett företag etablerat i San Pedro sedan 6 år tillbaka. De arbetar med elektriska färdmedel i hela Spanien. Deras första erfarenhet var import av det schweiziska märket Quantya, som de nu representerat sedan 2008.


Då fanns ett fåtal företag som marknadsförde elektriska färdmedel. Under de senaste åren har intresset ökat markant för elektriska cyklar, främst bland alla som bryr sig om vår miljö. Med ett växande behov skapades EV shop som specialiserar sig på försäljning och reparation av elektriska cyklar.

Från starten har mycket tid och resurser investerats i att förbättra utbudet av produkter och framför allt kan de nu erbjuda bättre produkter till bättre priser. För tillfället erbjuder EV shop flera olika märken av elektriska cyklar, de flesta tillverkade i Europa och med garanterad efterförsäljningsservice. De kan också erbjuda ett omfattande sortiment av elektriska motorcyklar av hög kvalité, med märken som Govecs, Brammo, Zero Motorcycles och Elmoto.

Ni kan även hyra traditionella cyklar av olika fabrikat till bra priser och med EV shopens garanti. I butiken tar vi med nöje emot er och vår personal svarar gärna på frågor runt elektriska färdmedel. Vi vet att svenskar är väldigt miljömedvetna och intresserade av att skydda vår miljö. För den sakens skull ger vi Svenska Magasinets läsare 50 euro rabatt vid köp av en ny elektrisk cykel.

Tag bara med tidningen in till oss i butiken, rabatten gäller till den 31/7. Besök vår hemsida www.evshop.es där ni kan se hela vårt utbud av fordon och produkter. Butiken ligger på Calle Sevilla lokal 3 i San Pedro. Tel 951 338 532 Mobil 654 814 727

Följ oss på Facebook facebook.com/evshop   Twitter: @EvShop_es