Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Dörrar och garderober

Todomadera är ett företag specialiserat på att anpassa utrymmen i ditt hem efter dina personliga behov och önskemål. Under 15 år har Todomadera byggt upp ett solitt anseende som experter på installation av alla typer av dörrar, ytterdörrar, innerdörrar och kompletta garderober av allra bästa kvalité.


Deras långa erfarenhet och yrkeskunskap garanterar ett väl avslutat arbete. Todomadera skräddarsyr inredningen av din garderob och kan konsten att utnyttja alla hörn för högsta möjliga prestanda. De kan erbjuda alla tänkbara färger och olika designs som finns på marknaden, alltid av högsta kvalité.

Olika typer av inredning vad gäller hyllor, lådor, upphängningssystem finns att välja på och när det gäller utsidan av garderoben, skjutdörrar kan fås i olika kombinationer, med speglar kanske, klarlack eller t.o.m personliga bilder. Varje garderob är unik.

Innerdörrar skapar en trivsam atmosfär och sätter personlig prägel på ditt hem. Med glas i dörren blir hemmet ljusare. Lek med färger och stilar. Föredrar ni trä eller lackade dörrar?

Todomadera har ett stort urval med många olika stilar att välja på. Dessutom erbjuder man avbetalningsplaner utan ränta på 12 månader.

Besök Todomadera på C/ Monterroso i Estepona och se deras stora urval. Installationer utförs längs hela Costa del Sol.

JUST NU! Vid köp av en garderob från Benno, vinn en Ipad. För mer information se
todomaderaestepona.com eller deras facebook