Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Tidsgaranti med byggföretaget Scandispan

Scandispan är ett byggföretag på Costa del Sol, specialiserat på bostadshus och kommersiella nybyggen samt renoveringar och ombyggningar.


Scandispan drivs av svenske Mikael Johansson och holländske Robin Christiani. Mikael har mer än 15 års arbetserfarenhet av byggprojekt, dels i Göteborg och de senaste 8 åren i Marbella-området. Robin har bott i Spanien i 10 år och bidrar med en omfattande kunskap om byggmaterial, lokala leverantörer, planering och juridisk expertis. Under förra året beslutade de sig för att slå samman sina kunskaper och bilda Scandispan, ett företag som förenar kundservice av nordisk standard med det bästa lokala kunnadet, byggmaterial och hantverkare.

Mottot är fyra nyckelord : erfarenhet, engagemang, hantverkskunnande och pålitlighet. Scandispan lämnar tidsgaranti på sina arbeten och kunden kan vara säker på att allt utförs av beprövade, kvalificerade hantverkare vilka regelbundet anlitas. Vare sig ni planerar en mindre renovering eller ett nybygge, kan Scandispan hjälpa er; nytt kök eller badrum, terrasser, patios, kakel och klinker, målning, alla typer av murverk, snickerier och rörmokeri och elarbeten.

Se mer på hemsidan www.scandispan.com eller ring Mikael på (+34) 628 752 312  eller Robin (+34) 629 954 769.