Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Nyheter hos Specsavers Opticas och tävling på Facebook

Under vår och sommar är solglasögon ett måste och de spelar en stor roll både som skydd mot solen och som ett mode attribut. Varje år kommer nya trender och man kan uppdatera ett utseende och ha roligt med olika färger, former och storlekar.


Specsavers Opticas’ trend experter ger följande råd inför säsongen 2014:
Välj rätt form, det finns stilar som passar alla ansikten, prova större bågar eller retrostil.
Allt från runda glasögon, bomberjackor till bowling skjortor, 50, 60 och 70-talen gör nu comeback. Solglasögon med kattögon är funky och ser bra ut på kvinnor medan Aviators har en mer klassiskt vintage look.

Verkligt stora bågar är inne i år, kanske runda som riktigt dominerar ditt ansikte. Sun RX har flera bra versioner i den stilen i många färger, t ex lila och med detaljer i metall.
Sköldpaddsmönster är också på gång i år. Tommy Hilfiger använder det med fördel i bågar med 80-tals stil. Vad gäller färger är framtiden ljus med många iögonfallande färger. Nya nyanser av blå, grön, röd, lila och grå ger en omedelbar färgkick och passar ihop med säsongens kläder.

Roxy har chockrosa med i kollektionen, Red or Dead har gröna kattögon och Osiris kör med orange och svart tillsammans med genomskinligt ljusblå.

Specsavers Opticas solskensdisplay bjuder på många olika stilar, färger och storlekar, alla med högt UV-skydd. I butiken finns alltid vänlig personal för att hjälpa dig göra rätt val för just ditt ansikte.

Specsavers har under maj månad en tävling, “Årets glasögonbärare i Spanien”. Detta för att framhäva glasögons betydelse inom mode, en hyllning till miljoner av vanliga människor i Spanien som ser fantastiska ut i sina glasögon. För att delta i tävlingen skickar ni in en nytagen bild där ni bär glasögon, via
Facebook specsaversopticas eller online Specsavers.es/loveglasses.

Tävlingen är öppen till 31/5 och vinnaren får en makeover, foto-shoot och ett par designer glasögon. 8 semifinalister vinner också varsitt par glasögon.