Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Nueva Andalucias fastighetsspecialist

Att hitta den perfekta fastigheten i Marbella och Nueva Andalucia kan vara svårt. Det är här som Nordica Sales & Rentals, din skandinaviska fastighetsmäklare, kan hjälpa till. De har över 30 års erfarenhet av bostadsmarknaden här och delar gärna med sig av sin lokalkännedom för att hjälpa dig hitta just ditt perfekta boende.


Nordica är ett härligt team med Anna-Lena och Peter Rosén i spetsen. Peter kom till Marbella redan 1981 och började mäklarkarriären ihop med sin far och bror innan Nordica startades. Anna-Lena kom till Marbella som barnflicka och blev kär i både Marbella och Peter. Tillsammans har de skapat ett lysande team med flerspråkiga mäklare som ser fram emot att hjälpa till med alla dina fastighetsaffärer, vare sig det gäller sälja, köpa eller hyra.

Nordica har ett stort utbud, allt från villor, radhus, takvåningar till vanliga lägenheter i sina register. De är specialister i Nueva Andalucias golfdal men erbjuder fastigheter i hela Marbella-området. Nueva Andalucia är indelat i flera mindre områden t ex Las Brisas, Aloha och Los Naranjos. Hos Nordica hittar du fastigheter till försäljning och uthyrning i många av de olika urbanisationerna i alla Nueva Andalucias olika områden.

De har även en fantastisk after-sales-service till förfogande där ni kan få hjälp med det mesta som gäller fastighetsskötsel. Om du inte besöker din bostad regelbundet, kan Nordicas team göra inspektioner med jämna mellanrum. Behöver du en elektriker, rörmokare eller kanske städhjälp? Nordica har i sitt nätverk professionella hantverkare och andra kunniga som kan hjälpa dig och dessutom till vettiga priser.

Nordica Sales & Rentals strävar alltid efter att ditt bostadssökande blir en enkel, trygg och problemfri upplevelse. Och som bostadsägare kan de fortsättningsvis erbjuda dig en suverän support service.
Besök hemsidan www.nordicasalesandrentals.com och läs mera.